Corona maatregelen

VAN HET BESTUUR

Beste Knooppuntleden

Het bestuur is ontzettend blij dat langzaam maar zeker het normale leven toch weer hervat kan worden. Na 2 maanden kunnen we elkaar weer ontmoeten en lekker aan de slag. Vanaf 26 januari zijn de corona maatregelen verder versoepeld. Bij het Knooppunt zijn vanaf 1 februari weer alle activiteiten mogelijk geworden, maar wel onder en aantal voorwaarden.

Alle binnenactiviteiten zijn weer mogelijk.
Er gelden de volgende maatregelen:                            
                                 – mondkapje op bij binnenkomst tot je op je stoel zit.
– QR code of bewijs van vaccinatie en ID meenemen.
  Bij binnenkomst moeten deze altijd gecontroleerd worden.

– Er moet 1,5 m afstand gehouden worden, als het door de aard van de sport mogelijk is.

Alle buitenactiviteiten kunnen weer in groepsverband. Ook buiten moet 1,5 m afstand gehouden worden, als het door de aard van de sport mogelijk is. Bij meerijden In de auto moet ieder een mondkapje op.

Zwemmen in een binnenbad mag op 1,5 m afstand. Bij het zwemmen dienen we ons te houden aan de maatregelen van de organisatie van het zwembad. Bij meerijden in de auto moet ieder een mondkapje op.

De koersbalgroep in Linschoten heeft besloten om tot maart niet te koersballen.

Zelfs de activiteiten van Kunst & Cultuur (K2C) zijn in principe weer mogelijk. Bij vervoer per bus moet iedereen een mondkapje dragen. Verder moeten uiteraard de maatregelen van de organisatie waar een bezoek aan gebracht wordt in acht worden genomen.

Het Knooppuncollege heeft de lezing over Onderhoudsarm Tuinieren verzet. De lezing is nu op vrijdagmiddag 8 april.
De Knopenhofzaal is vanaf 13.30 uur open.
Kosten: € 5,00 per persoon incl. koffie/thee
Er is nog plek. Voor deze middag kunt u zich dus nog aanmelden via onze <<website>> of door telefonisch te reserveren bij Joke de Ruiter, tel. 0348-473140.

Jaarvergadering
Onze jaarlijkse ledenvergadering is altijd op de tweede woensdagmiddag in februari. Vanwege de 1,5 m afstand, die moet worden aangehouden, is zelfs de grote zaal van zalencentrum St Joseph te klein om er een gezellige middag van te maken. Daarom verzetten we de jaarvergadering naar een latere datum, waarop de 1,5 m niet meer verplicht is.

U krijgt daarover tijdig bericht.
Op de tweede woensdag van mei organiseren we natuurlijk wel een bingomiddag.

Kosten bij het met elkaar meerijden
Bij onder andere het wandelen en zwemmen is het gelukkig mogelijk om met elkaar mee te rijden. De chauffeur kreeg daarvoor van iedere passagier € 1,- benzinegeld. Vanwege de sterk gestegen benzineprijzen heeft het bestuur besloten om het bedrag te verhogen naar € 1,50.

Graag jullie begrip daarvoor en houd er rekening mee.

De jaarlijkse Busreis
Het bestuur vindt het nog niet zinvol om in mei al de jaarlijkse busreis te organiseren. We willen de busreis nu organiseren op de tweede woensdag in september op voorwaarde dat de 1,5 m afstand niet meer verplicht is.

Namens het bestuur,

Theo van Kortenhof