Strandwandeling 27 maart 2024

Strandwandeling wederom een succes !!

Woensdag 27 maart vertrokken maar liefst 7 auto’s met 28 enthousiaste wandelaars richting Noordwijkerhout voor een strand duinenwandeling.
De autorit er naartoe was dit keer een extra toetje. De route ging langs vele bloeiende bollenvelden.
Sip en Rien hadden weer een mooie wandeling uitgestippeld. Via de duinen gingen we eerst naar het strand. Dit in verband met laag water, zodat we over het harde zand konden lopen. Daar was goed over nagedacht. Wel tegen de wind in, maar dat mocht geen naam hebben.
Op het strand werden we verrast door een ongekende hoeveelheid scheermesjes. Na ruim 7 kilometer kwam Noordwijk in zicht en liepen we via de boulevard naar het inmiddels bekende café/restaurant Rosser.
Hier werd ons een heerlijke lunch voorgezet. Prima geregeld Sip !!
Na de lunch, weer via de boulevard richting duinen. Maar eerst moest er natuurlijk een groepsfoto gemaakt worden. Een toerist (met veel geduld) heeft er iets moois van gemaakt.
Na Noordwijk verlaten te hebben wandelden we via een prachtig duingebied terug naar de auto. Voor de liefhebbers was er onderweg nog de mogelijkheid om het kachelduin te beklimmen.
Na totaal 15 kilometer gewandeld te hebben waren we weer terug op het startpunt en kon de terugreis, weer langs de bollenvelden, naar huis beginnen.
Mooie wandeling en we zien nu al uit naar de volgende strandwandeling.

Ton van der Made

Om de foto’s van de strandwandeling te bekijken klik <<Hier>>.