Wandel 4-daagse 2021

Wordt Knooppunt Wandel 4-daagse een traditie?

Na de vele positieve reacties op de vorig jaar georganiseerde Knooppunt-vierdaagse heeft het bestuur besloten dit evenement opnieuw op de activiteitenkalender te plaatsen.
Ook dit jaar is er vanwege de Coronaregels weer geen Nijmeegse Vierdaagse. Hoewel er jaarlijks een aantal
Knooppunt leden meeliepen met deze 4-daagse, zijn dit voor veel leden van Het Knooppunt toch iets te veel kilometers (minimaal 4 x 30km).
De Knooppunt 4-daagse is dan ook een mooi alternatief voor die leden die het wel leuk vinden een 4-daagse te lopen, maar dan wat korter.. En dat kan !! Ook de Knooppunt 4-daagse w0rdt georganiseerd in de Vier- daagseweek en wel van dinsdag 20 juli t/m vrijdag 23 juli.
De dagelijkse afstanden zijn ongeveer 10 km en vertrekken en eindigen in Montfoort. Dat moet voor de wandelaars onder ons te doen zijn.
Onder de Boompjes is dan onze "Via Gladiola"!!

Anders dan vorig jaar stellen we deze 4-daagse ook open voor niet-Knooppuntleden. Wellicht is hiermee een nieuwe Montfoortse traditie geboren.
De organisatie is in handen van Ton van der Made en Johan de Jong.

 

 

De start in Montfoort is dagelijks om 09.00 uur vanaf de oude Hoflandschool aan de Parklaan, maar later starten mag ook, want u loopt de route alleen, met z’n tweeën of in kleine groepjes met respectering van de dan geldende coronabeperkingen.
Het advies is niet later te starten dan 14.00 uur.
Heb je interesse om deel te nemen aan de Knooppunt 4-daagse schrijf je dan in vóór 10 juli. U kunt zich hieronder aanmelden of via de aanmeldingsstrook in het "Contact".
De routes worden per e-mail toegestuurd. Getracht wordt in elke route een RUSTpunt met toiletvoorziening op te nemen waar kan worden gerust en iets kan worden gebruikt. Hebt u geen e-mail of geen printer dan kunt u de routes dagelijks afhalen tussen 09.00 en 09.30 uur bij de startlocatie of vooraf bij een van de bestuursleden.

Wilt u voor deelname aan de Knooppunt 4-daagse een herinnering ontvangen dan moet u dit bij de aanmelding aangeven.
De kosten hiervan bedragen € 2,50.

Op de vrijdag, 23 juli 2021, is de finish bij het terras van Brasserie Broers.
Onder de Boompjes is dan onze Via Gladiola !! Wij zien uit naar een mooi evenement en een grote opkomst.
Knooppuntleden uit Linschoten die liever dichter bij huis willen wandelen, kunnen in dezelfde week 4 afstanden wandelen vanuit Linschoten. De organisatie hiervan is in handen van Margriet Sijm en Berna Kooijman.
Aanmelden via mailadres: margrietsijm@ziggo.nl uitsluitend als u in Linschoten wilt lopen.

Misschien is hiermee een nieuwe traditie in Montfoort en Linschoten geboren.
Wij zien uit naar een mooi evenement en een grote opkomst.