Wandelen 9-11 km

Elke maandagochtend wordt er om 9:30 bij de Hockeyvelden, (hoek Parklaan/Bovenkerkweg) verzameld voor een 5 en een 10 km wandelingen. Als je mee wilt lopen, kom dan bijtijds naar die plek en je kunt meelopen. Aanmelden is niet nodig, maar een (toekomstig) lidmaatschap van het Knooppunt is wel noodzakelijk.

We wandelen op mooie locaties in de wijde omgeving van Montfoort. Het zijn afwisselend rondwandelingen, waar we met Carpooling naar toe gaan (1 euro benzinebijdrage te betalen aan de chauffeur). De 5 km groep combineert de wandeling met een gezellig kopje koffie, maar de 10 km groep loopt de wandeling zonder pauze met wat meer nadruk op de prestatie. Je kunt er van uitgaan, dat je vóór half een weer terug bent in Montfoort.

Een groep wandelaars kiest op maandagmorgen de te lopen route. Aangemeld hiervoor hebben zich; Gerda van Jaarsveld, Jan van Loon, Johan de Jong, Piet Verhoeff.

Wandelroutes:

Hieronder een overzicht van de 10 km routes, die op maandag worden gelopen. Klik op de naam voor een kaart met de route. De routes met een groen blokje gaan o.a. over graskades en kunnen tijdens of na een regenperiode wat modderig zijn.


Hieronder een overzicht van de routes. De groene routes kunnen altijd worden gelopen, de rode routes alleen in een droge periode (ze kunnen modderig zijn).  De beginpunten van een wandeling zijn aangegeven en u kunt meer informatie over de route krijgen door op de pion te drukken (en vervolgens de link naar de route te kiezen). Op sommige punten kunnen meerdere wandelingen beginnen, daarom is het altijd zinvol om (met het muiswieltje) in te zoomen. Met het vierkantje rechtsbovenin kunt u een grotere (meer gedetailleerde) kaart opvragen.


Tot 9 maart zijn de gelopen routes geregistreerd. Daarna gooide het Corona virus roet in het eten. We zijn weer begonnen met Corona-proof wandelingen in de directe omgeving van Montfoort en Linschoten. De registratie van deze wandelingen is opnieuw gestart.

Gelopen opGelopen routeLeider wandelingHet weerEventuele opmerking/toelichting
25/10/2021
De Meern Maximapark Het Lint
Johan de Jong
Wisselvallig
Onder een lichte miezerregen gewandeld met z'n achtten. Toevallig had ook de wandelgroep Linschoten voor Het Lint gekozen. Samen nog een stukje opgelopen.
18/10/2021
Harmelen Hollandse Kade
Johan de Jong
Goed
9 deelnemers
11/10/2021
De Meern Veldhuizen
Johan de Jong
Goed
10 deelnemers
04/10/2021
Woerden Molenvliet
Johan de Jong
Goed
11 deelnemers
06/09/2021
De Meern Azetot route noord Strijkviertel
Johan de Jong
Goed
27/09/2021
Hekendorp Wiereckes
Johan de Jong
Goed
met 11 personen
20/09/2021
Woerden Potterskade
Johan de Jong
Goed
13/09/2021
IJsselstein Kromme IJssel
Johan de Jong
Goed
Met z'n elven.
02-10-2020
Gouda Goudse Hout
Johan de Jong
Goed
geen

en voor de coronastop:


Deelname aan de wandelingen is geheel voor eigen risico van de deelnemer!